25 Nisan 2009 Cumartesi zaman: 05:00 |  
http://www.online-filmizle.com/wp-content/uploads/2009/03/kurtlar_vadisi_pusu_izle.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da rating grubunun birinde zirveye yerleşemedi.Dizinin bu gerileyişinin sebebini birinci olan dizide aramak gerekir.
Kurtlar Vadisi ile arasındaki fark ne ? Bir zamanlar rating rekortmeni olan bu diziyi nasıl olur da geçebilir ?
Aşk-ı memnu dizisinin özellikle Perşembe akşamki bölümünü analiz etmek gerekir.Ancak dizinin zaten tamamında var olan Bihter & Behlül öpüşmesi … Acaba bir daha ne zaman öpüşecekler ? Adnan bu olanlardan haberdar olucak mı ? Bihter’in annesi Firdevs olanlardan Adnan beye bahsedecek mi ?
İşte alın size dizi.Bu mu Türk aile yapısına uygun olan dizi ? İzleyicilere sözüm yok ancak sözüm Türk halkının bu tür konulardaki hassasiyetini kullanarak rating almaya çalışan yapımcılaradır.Bizim milletimiz bu tür olaylara her zaman ilgi göstermiş,zirveye oturtmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun da son bölümlerinde bir aşk rüzgarları esiyor.Bakalım bizim senaristler zirveye oturmak için aksiyon mu yapacak,yoksa birini öptürüp öbürünü görgü tanığı mı yapacak ? Hoş,zaten biri evlenirken diğeri hamile kaldı bile …

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com