İlham Kaynağı Kurtlar Vadisi Mi?

İlham Kaynağı Kurtlar Vadisi Mi? Kurtlar Vadisi ilham oldu. Bir çete lideri Hint Okyanusu'nda bulunan hapisaneden helikopterle kaçtı.


Çocukları tacizden tutuklanan Fransız çete lideri ve iki yardımcısı, Hint Okyanusu'ndaki hapishanenin avlusuna inen turist helikopterini kaçırdı.

Fransa'da çocuklara tacizden 15 yıl hapse mahkûm olan aynı zamanda bir pedofili çetesinin lideri olan Juliano Verbard, hapishaneden helikopterle kaçtı. Verbard'ın Hint Okyanusu'ndaki Fransız adası Reignon'da tutukluğu bulunduğu Domenjod Hapishanesi'nden dün kaçtığı belirtildi. Hapishanenin bahçesine inen turist helikopterini ele geçiren Verbard ve iki mahkûm, avludan havalanarak uzaklaştı. Helikopteri hapishanenin dışında ormanlık arazide bulan yetkililer pilot ve iki turistin sağ olduğunu ancak mahkûmların izine ulaşılamadığını belirtti.


11'İNCİ FİRAR OLDU

Adanın polis şefi, bu kaçışın 1986'dan beri hapishanede helikopterle gerçekleşen 11'inci firar olduğunu belirtip "Ortada ciddi bir güvenlik zaafı var" dedi. Verbard'ın helikopterden inip, kendisini bekleyen minibüsle uzaklaştığı sanılıyor. İki mahkûmun da çete lideri gibi çocuklara cinsel tacizden hüküm giydikleri belirtildi.
Gönderen Admin Etiketler: ,

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com