İskender,Zekiyi bulmak için emir veriyor.Zeki konusunda deliye dönüyor çünkü Zeki İskender’in her şeyini biliyormuş.bunu İskender’in kendi ağzından duyuyoruz.
Yine İskender cephesinde Polat’a yönelik telefon dinlemeleri oluyor.Albay ile Polat konuşmalarından Zeki’ye yönelik bir iz arıyor.
Polat fragmanda birine yumruk atıyor.Acaba bu kişi kim ?
Albay,Polat Alemdar’ı göz altına alıyor.Acaba bunun nedeni ne olabilir? Heralde Polat’ı gözaltı süsüyle korumasına almak içindir.İskender’e kaptıracağına kendisi göz altına alıyor olabilir.
Ebru evde deliye dönüyor.Etrafı dağıtıyor.Bunun nedeni Polat’ın gözaltına alınması olabilir.
Cavit Akarsu’yu Polat’ın elinden kurtulmuş olarak görüyoruz.Acaba nasıl kurtuldu ? Bedri Fincancı ile konuşan Cavit iddialı sözler sarfediyor.
Ve Zeki’nin ağzından şok sözler ! Zeki kendisinin İhtiyarların adamı olduğunu söylüyor.Polat Alemdar bu duruma çok şaşırıyor.
Memati bir yere operasyon yapıyor ve birinin kafasına sıkıyor.beklediğimiz Memati buydu.Uzun süreden beri ilk kez kafaya sıkıyor :))
Zeki Polat Alemdar’a itiraflarda bulunuyor.Bu itiraflar doğrultusunda Polat harekete geçiyor.Fragmanda birinin camdan aşağı atıldığını görüyoruz.Bu Polat’ın operasyonu olabilir.
Fragmanın sonunda muhtamelen İskender’in adamları bir yere operasyon yapıyor.Burası Zeki’nin tutulduğu yer olabilir.
Ve bölüme damgasını vuracak bir sahne ; Zeki,İskender’in Başbakan,Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanına suikast hazırlığında olduğunu söylüyor.

Bütün bunları Perşembe akşamı izleyeceğiz.
Heyecan dolu 57.bölümde buluşmak üzere.


Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com