http://www.taraf.com.tr/fotoraflar/yazarlar/rasim_ozan.jpg

Polat Alemdar dertli adam. Bir yandan derin çete, diğer yandan taşeron örgüt ile uğraşırken ihtiharlarla arası açılır, annesi yatağa düşer. Hem işten güçten karısına vakit ayıramaz, hemde üstüne kayınpederiyle arası limonlu. Dert,keder üst üste anlayacağınız.

Bütün bunlar olurken malum geçenlerde bizim Rasim birtakım iddaalarla Vadi'nin ortasına balıklama daldı. Ne olduğunu anlayamadan, birde baktık ki bizim Rasim kanal kanal geziyor, Vadi'nin zararlarından bahsediyor. Birçok kişinin laflarına itibar ettiğini, diziye zaten önyargılı bakanların yargılarının pekiştiğini, birçok kişinin kafasında da soru işaretleri bıraktığını müşahade ettik. Öyle bir propagandaki, yani bu kadar aleyhte propaganda sigara için yapılsa heralde bir tane tiryaki kalmazdı memlekette.

Tabii bu iddaalar bende "Bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü?" tadında bir his bıraktı. Çünkü benim bildiğim Rasim malum dava sürecini hararetle destekliyor, Türkiye'nin bu derin çetelerden temizlenmesi için gayret sarfediyordu. Vadi, işte bu çeteleri dramatize ediyordu ve bu konuda da gayette başarılıydı. Gördüğümüz kadarıyla birçok noktada aynı gayeyi paylaşıyordu Vadi ile bizim Rasim. Fakat bizim göremediğimiz şeylerde varmış meğer. Öncelikle tepkinin anormal derecede fazla olması dikkatimi çekmişti. Tamam, dizinin tarzını beğenmeyebilirsin ama Ömer babadan bile mana çıkarmaya kadar iş varınca anladımki bu işte başka bir iş var. Aslında kendi kafamda bu tepkinin sebebini az çok çıkarabiliyordum ama bizim Rasim'in geçen günkü(22.04.09) yazısını okuyunca artık fikirlerim iyice netleşti.

Öncelikle sizlerede bomba haberi vereyim. Bizim Rasim embedded olmuş. Ben kendisine bir kutlama mesajı* göderdim. Bence sizde kutlamalısınız. Bu yaşta böyle bir başarı elde etmek kolay değil takdir edersiniz.


"Bu süreçte şüphesiz MHP de çok önemli... Kürt meselesi DTP’siz çözülmez... Bunu hep söylüyoruz... Ama MHP’siz de çözülmez... Geçenlerde ***üst düzey bir DTP’linin bana söylediği*** gibi “MHP’siz barış olmaz”... Bu gerçeği de gözden kaçırmamak gerekir... "

Veya çoktan beri "embedded" idi de bizim yeni haberimiz olmuştu. Gördüğünüz üzere, "Üst düzey bir Dtp'liden" birtakım bilgileri alabilecek kadar yakın Dtp çevrelerine bizim "Embedded Rasim". Bu yakınlığı zaten yazılarını takip eden bir okuru olarak benim için pekte şaşırtıcı değildi lakin böyle "üst düzeylerden" bilgi koparacak kadar yakın olduğunu tahmin etmiyordum.

Embedded Rasim, pek çoğumuzun malumu olduğu üzere Dtp'nin hararetli bir destekçisi. Dtp'nin söylemlerini Dtp'lilerden daha güzel ifade ediyor ve ayrıca genç ve ünlü bir Türk enteli olması sebebiyle söyledikleri Dtp'li yöneticilerin söylediklerinden çok daha fazla etki yaratıyor.

Hal böyleyken, Dtp'nin söylemlerinin bu kadar hararetli bir savunucusu tabiidir ki Dtp'nin kaygılarından habersiz olamaz. Hele embedded ise hiç olamaz. Bu kaygıların en büyüğü, az çok günlük siyaseti takip edenlerin malumu olduğu üzere, derin çete ile taşeron örgütün bağlantılarının deşifre olması. Çünkü örgüt başının söylemlerini incelediğiniz zaman görüyoruzki kendisinden başka herkes birilerinin kucağına oturmuş, ama sadece ve sadece kendisi kullanılmamış.

Bir dava süreci devam ediyor ve eninde sonunda bu bağlantılar yargı eliyle ortaya çıkarılacak ve Türiye'nin içinden geçtiği bu alacakaranlık kuşağı aydınlanacak. Bu, herhangi bir diziden veya filimden bağımsız olarak gerçekleşecek olandır. Ama görüyoruz ki, mukadder olanı engellemek için her türlü beyhude çabayı sergileyenler, Vadi'nin ifşaatından bir hayli rahatsız. Sanarsınızki bu gerçeklerden hiç kimsenin haberi yok. Halbuki, ortalığa saçılmış bu kadar belge ve delil her şeyi ortaya koymaya yetiyorda artıyor bile.

Açıkça anlaşılacağı üzere bizim "Embedded Rasim" ve embed olduğu kesimler, Vadi'nin derin çete ile taşeron örgütün bağlantılarının bu kadar yüksek bir izlenme oranı ile deşifre etmesinden bir hayli rahatsızlar. Meğer ki bizim Embedded Rasim'in kuyruğuna basılmış kedi gibi bağırmasının arkasındaki derin sebep bu imiş. Eh, rahatsızlıklarını anlayabiliyor, beyhude çabalarına gülüp geçerek karşılık veriyoruz.

***
Yinede bunca delile rağmen, en doğrusunu Allah bilir diyerek, kesin bir hükme varmamak lazım. Lakin Rasim, yazdığım onca yazıya bir kez olsun lütfedip cevap vermedi. Şayet siz kendisine erişirseniz, benim bu iddaama herhangi bir cevabı olup olmadığını, var ise bu cevabı bana iletmenizi rica ediyorum. Özelliklede Vadi'nin, derin çete ile taşeron örgüt arasındaki bağları ifşa etmesi hususunda ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Şayet yanılıyorsam laflarımı geri alıp, kendisinden özür dilemeye de hazırım.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com