“Kurtlar Vadisi Pusu” artık sadece “Polat Alemdar” ve arkadaşlarının at koşturduğu bir dizi değil...
Dizide Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı “Polat Alemdar”ın yaptıkları kadar, Musa Uzunlar’ın ete kemiğe büründürdüğü “Büyük İskender”in yaptıkları da büyük bir merakla takip ediliyor.
Artık “Kurtlar Vadisi Pusu”da “Polat Alemdar”ın özgül ağırlığı neyse “Büyük İskender”in de o kadar.
“Kurtlar Vadisi Pusu”da yaptıklarıyla “Polat Alemdar” ve arkadaşlarına kök söktüren “Büyük İskender”i önceki gün Cine 5’te tekrar bölümleri yayınlanan “Yağmur Zamanı” dizisinde bambaşka bir rolde izledim.
“Kurtlar Vadisi Pusu”daki o herkesi titreten “Büyük İskender” gitmiş, yerine saçı sakalı birbirine karışmış, sesi bile farklı “Derbeder”, gariban bir tip gelmişti.
Eminim, siz de öğleden sonra Cine 5’te tekrar bölümleri yayınlanan Musa Uzunlar’ı izleyince “Hey gidi Büyük İskender hey” diyeceksiniz.

Milliyet / Ali Eyüboğlu

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com