21 Nisan 2009 Salı zaman: 05:29 |  


Kurtlar Vadisi Pusu yine bildi. Gündemi çok iyi takip eden senaristler, güncel bir olaya çok önceden dizide yer vermişlerdi.

Kurtlar Vadisi yine bildi. PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik operasyon iki bölüm öncesinde dizide anlatıldı. Dizi senaristlerinin adı kahine çıkacak gibi. Güncel olayları ve olması muhtemel gelişmeleri, dizide çok önceden ustalıkla işliyorlar.

Sabah'ın televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, senaryonun aylar öncesinden yazıldığına dikkat çekiyor. İşte herkesi şaşırtan o kehaneti Aytuğ bugünkü köşesinde yazıyor:

(...)'Kurtlar Vadisi'nin 'dizi ambalajına sarılmış bir haber bülteni' olduğunu yazıp duruyorum. Vadi'nin diğer ana haber bültenlerinden tek farkı, bugünün değil 'yarının' haberlerini sunuyor olması... Senaristlerin 'kehaneti' bu hafta da isabet kaydetti.

PKK'ya yönelik büyük şehirlerde başlatılan operasyonun start aldığı hafta, 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da derin devlet -PKK ilişkisi resmedildi. Geçen hafta 'Kurtlar Vadisi' hakkında kaleme aldığım yorumda dizinin 'iri laflar' ettiğini söylemiştim.

Önceki gün bültenlere düşen haberde ise yakalanan PKK'lı Sabri Ok'un derin devlet tarafından örgütün liderliğine hazırlandığı iddia ediliyordu. Yani karanlık güçler, örgütü yok etmek yerine, onu ele geçirip, güç olarak kullanmak niyetindeydiler.

Yani tıpkı, 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da İskender Büyük'ün yaptığı gibi... 'Kurtlar Vadisi'nin söz konusu bölümünün senaryosu aylar önce yazılmış, çekimi ise operasyonun başlamasından en az iki hafta önce gerçekleştirilmişti. İşte ağzımın bir karış açık kalmasının sebebi de buydu!..
Gönderen Admin Etiketler: , ,

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com