22 Mayıs 2009 Cuma zaman: 10:06 |  


Vadi anayasa değişikliğine el attı


Kurtlar Vadisi, memleketin herşeyine el attı. Vadi, bakın son bölümde memleketin hangi konularına el attı?

Kurtlar Vadisi'nde ilginç iddia! Vadi, Anayasa değişikliği konusunda, derin devletin devrede olduğunu iddia ederken bakın nasıl bir iddiaya girildi!

Kurtlar Vadisi'nde işler giderek karışıyor! Halo'nun öldürülmesiyle birlikte dizide işler iyice karıştı. İhtiyarlar heyeti, Bulut'un ipini çekerken Memati'nin infaz emri de verildi.

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Bu arada dizide iddialarıyla tanınan ikili bu kez de Sivas ve Beşiktaş için iddiaya girdi. Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını iddia ederken İbrahim Velit ise bu işin bittiğini ve Sivasspor'un şampiyon olacağını iddia etti.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TARTIŞMASI

Bu arada AK Parti hükümetinin Anayasa değişikliği için aradığı uzlaşma zemini Vadi'de yerini aldı. İskender, kendisinden memnun olmayan İhtiyarlar Heyeti'ni adım adım takip ederken, heyette yer alan yazar için de Anayasa değişikliği için kamuoyunu manipüle etmesini istedi. İskender, Anayasa değişikliğinin halk iradesine bırakılamayacağını iddia ederken, yapılacak değişiklikte kendilerinin de aktif rol alacağı imasında bulundu.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com