16 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 05:59 |  
halo-neden-olduruldu

Kurtlar Vadisi dizisi'nde bir sürpriz yaşandı ve Polat Alemdar'ın can dostu Halo Ağa öldürüldü


Dizide Halo Ağa, öldürdüğü adamın kardeşi tarafından aynı şekilde öldürüldü. Yani baltayla başı kesildi.

Peki, Kurtlar Vadisi'nde böylesine önemli bir oyuncunun öldürülmesi ne anlama geliyor?

Anlamı çok açık. Kurtlar Vadisi bu sezon ilk kez karşısında dişli bir rakip buldu ve kimi zaman da o rakibine geçildi. Özellikle AB kategorisinde, Aşk-ı Memnu dizisi bazen Kurtlar Vadisi'ni geçti bazen de ona çok yakın ratingler aldı. Tıpkı dün gece olduğu gibi.

Peki bunun Halo'nun ölümü ile ne ilgisi var?

İlgisi şu. Emine Erdoğan'ın "çocuklarınıza şiddet yüklü dizileri izletmeyin" dediği hafta Kurtlar Vadisi'nde insanların yakılarak ve kafasının kesilerek öldürülsenin tek nedeni "duygusal"

Kısa süre sonra bu sezonu noktalayacak olan Kurtlar Vadisi, gelecek sezona iddialı girip, TV kanallarıyla pazarlık payını yükseltmek için ratinglere ihtiyaç var. Dizinin star ismi Halo Ağa'yı bile işte bu yüzden öldürdüler. Daha çok rating, pazarlık masasında daha çok para demek.

Kriz dönemiyle zaten fiyatları düşen Vadi Ekibi bakalım, Halo'nun kanından umdukları parayı sağlayabilecek mi?


0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com