ALAPLI BELEDİYESİ’NİN ANNELER GÜNÜ KONSERİNDE KURTLAR VADİSİ OYUNCULARINDAN SES SANATÇISI DOĞUKAN BEYAZIT SAHNE ALDI…

Alaplı Belediyesi Anneler Günü nedeniyle dün Belediye Çay Bahçesinde etkinlik düzenledi.

Büyük ilgi gören etkinlikte, yerel sanatçı Muammer Darçın’ın yanı sıra, Kurtlar vadisi ve Selena dizisinin oyuncularından ses sanatçısı Doğukan Beyazıt’da sahne aldı.
Alaplı Belediyesinden etkilik ile ilgili olarak yapılan açıklamada

Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, programdan önce annelere hitaben yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Annelerimiz en kutsal varlıklarımızdır. Onlara ne kadar hizmet etsek, onları ne kadar gururlandırsak, onurlandırsak azdır. Annelerimiz bizi dünyaya getirdi, büyüttü ve bugünlerimize gelmemizi sağladı. Cennetin ayaklarının altında olduğu annelerimize çok büyük değer vermeliyiz ve onlara layık evlatlar olmak için çalışmalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncularından Doğukan Beyazıt, Alaplı’yı çok sevdiğini belirterek, kendisini Alaplı halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür etti.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da, Doğukan Beyazıt’ın insanları çok güzel eğlendirdiğini belirterek, bundan sonra yapılacak olan etkinlikte kendisini yeniden Alaplı’da görmek istediğini belirtti.

Doğukan Beyazıt’da kendisine gösterilen bu ilgiden çok memnun kaldı.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com