20 Mayıs 2009 Çarşamba zaman: 13:44 |  


Kaçak yakıt satan bayinin davasını takip için duruşmaya giden avukat, şirket sahibi tarafından dizlerinden kurşunlandı. 2.5 aydır yakalanamayan saldırganın internet sitesinde, Polat Alemdar’ın yerine fotomontajla kendi fotoğrafının konulduğu Kurtlar Vadisi posteri bulundu.

ANKARA Barosu avukatlarından Tolga Köklü (28), 6 Mart’ta Adana’nın Tufanbeyli İlçesi’nde Gezen Petrol Bayii’nin sözleşmeye aykırı olarak kaçak yakıt ve LPG sattığı iddiasıyla şirketi adına suç duyurusunda bulundu. Davayı takip etmek için duruşma günü ilçeye giden avukat Köklü, işyeri sahibi Hasan Gezen (22) tarafından dizlerinden kurşunlandı. Dört ameliyat geçiren ancak yürüyebilme şansı çok az olan Köklü yaşadıklarını şöyle anlattı: "İlçeye ilk defa gittim, kimseyi tanımıyordum. Şirket sahibi Hasan Gezen’le (22) aramızda dava ile ilgili kısa bir konuşma geçti ve adliyeden bir taksiye binip ayrıldım. Yaklaşık 10 kilometre sonra Hasan Gezen ve beraberindeki bir kişi aracın önünü kesti, silahına mermi sürdü. Araçtan inmezsem beni öldüreceğini söyledi. Dizlerimin üstüne çökmemi istedi ve dört el ateş etti. İkisi, dizlerime geldi. Olaydan bu yana 2.5 ay geçti. Halen hastanede tedavi görüyorum." İnternetteki sitesinde, Polat Alemdar’ın yerine fotomontajla kendi fotoğrafı yerleştirilmiş Kurtlar Vadisi posteri bulunan Hasan Gezen aranıyor.

Hürriyet / Nurettin Kurt

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com