20 Mayıs 2009 Çarşamba zaman: 13:23 |  

Tablosunu, yeni filmi için satın almak isteyen Osman Sınav'a vermedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu öğrencisi Gamze Karaarslan, eserleri arasında bulunan bir tabloyu Kurtlar Vadisi yapımcısı Osman Sınav'ın satın almak istediğini, ancak vermediğini söyledi.

Gerede Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde kişisel resim sergisini açan Karaarslan, Osman Sınav'ın eserleri arasında yer alan bir tabloyu almak için kendisini aradığını ifade etti. Karaarslan, şunları kaydetti: "Bu yapmış olduğum tabloya birçok talip çıktı. Ücreti karşılığında satın almak istediler, ama satmaya gönlüm el vermedi. Hatta Kurtlar Vadisi yapımcısı Osman Sınav beni arayarak Kurtlar Vadisi'nden sonra yeni çevireceği bir dizide tablomu kullanmak istediklerini, ücreti neyse ödeyerek tabloyu satın almak istediklerini iletti. Ama ben yine de el emeğim olan bu tabloyu satmak istemedim."

Karaarslan'ın sergisi 31 Mayıs'a kadar açık kalacak.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com