22 Mayıs 2009 Cuma zaman: 09:21 |  


“Kurtlar Vadisi Pusu”da canlandırdığı “Muro” karakteriyle yıldızı parlayan Mustafa Üstündağ’ın ikinci sinema filmi için kendisine teklif edilen senaryolardan birini çok sevdiğini daha önce yazmıştım.
Üstündağ ile “Süper Ajan K9” filminin yapım şirketi Elita Film arasındaki görüşmeler sonuçlandı ve taraflar, “Abimm” adlı sinema filmi için imzaları attı.
Başrolünü oynadığı ilk film olan “Muro” ile sinemalara 2 bin 316 izleyiciyi çekmeyi başaran Üstündağ’ın oynayacağı ikinci sinema filminin çekimleri 1 Temmuz’da başlayacak. İlker Akdağlı’nın senaryosunu yazdığı filmi Şafak Bal yönetecek.
Üstündağ, “Abimm”de, sokaklarda büyüdüğü için aile sevgisi görmemiş, ayak işlerini yaptığı mafyanın günün birinde lideri olmayı kafaya koymuş, ama sakarlığı yüzünden bunu bir türlü başaramayan “Çetin”i oynayacak. Üstündağ’ın “Abimm” filmindeki rol arkadaşları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
İstanbul’un yanı sıra Ege ve Akdeniz sahillerinde çekilecek film, Aralık 2009’da vizyona girecek.

Ali Eyüboğlu/Milliyet

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com