Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecan dolu 58.bölümü birçok soru işaretiyle bitmişti.Bu soruların cevapları Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümde aydınlanacak.Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüme 1 hafta kala fan sitelerinde birçok konu konuşuldu,tartışıldı,düşünceler paylaşıldı.Bu düşünceler Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanı ile hat safhaya çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümden sonra konuşulan konular Memati'nin Fuat'ı öldürdükten sonra Bulut'un patronuna neden yalan söylediği,Polat'ın bu infaza ne diyeceği,Memati ve Bulut'un arasının bozulup bozulmayacağı başta olmak üzere Polat'ın Cavit'e yaptığı plan,İskender'in Cavit'in ölümü üzerine ne tepki vereceği konuşuluyor.
Halo'nun hain olmadığı sevinci fanlar arasında belli oluyor.Gamze'nin ölüp ölmediği,Kazım'ın müthiş dövüş teknikleri,İnci'nin Fuat'ın ölümü üzerine ne yapacağı tartışılıyor.Özellikle Polat'ın yaralı bir haldeyken Cavit'i taşıması büyük tepki uyandırmış.Polat'ın çelik giymeyişi ilginç geliyor izleyicilere ancak Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanıyla bu hata kalkıyor.İzleyiciler Polat'ın gerçekten vurulmasını,İskender'in hastaneye onu kontrole gideceğini düşünerek yaptığına bağlıyor.
Polat'ın sağlığının nasıl olacağı konuşulanlar arasında ..

Bütün bu sorular yığınak haline gelmişken Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanı geldi ve sorular daha da çoğaldı.Cevat Akarsu çıktı fragmanda.Cavit Akarsu'nun kardeşi.İzleyici bunun kim olduğunu,gücünü merak ediyor.
Cevat Akarsu'nun Kurtlar Vadisi Pusu'da ne kadar etkili olacağı merak edilenler arasında.
Yine Cevat Akarsu ile ilgili olarak abisi Cavit Akarsu'nun intikamını alıp almayacağı,fragmanda nerelere baskın yaptığı,tutsak alıp yaktığı kişiler ve kendisinin İskender Büyük ile diyalog halinde olup olmayacağı soruları dolaşıyor.
İskender Büyük Kurtlar Vadisi Pusu'nun 59.bölüm fragmanında Polat'ın yattığı hastaneye gidiyor.Bu sırada Hikmet'in İskender'e tepkisi,İskender'in Polat'a birşey yapıp yapmayacağı ve neden hastaneye geldiği düşünceleri paylaşılıyor.
Memati ve Kazım'ı kimin pusuya düşürdüğü,Memati'nin niye ağladığı,Cavi Akarsu'nun ölümünden sonra hangi düşmanın öleceği konuşulanlar arasında.
Cevap bekleyen diğer sorular ise Polat'ın uyanınca İskender'in hastaneye gelmesine ne tepki vereceği,
Muro ve ekibini basanların kim olduğu,Yıldırım'ın akıbetinin ne olacağı....

Bir hafta boyunca biriken ve cevap bekleyen bütün bu sorular bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümde olacak.
Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümü sakın kaçırmayın.Kaçırdığınız taktirde Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümünü sitemizden online izleyebilir veya indirebilirsiniz.Yine bölümden hemen sonra Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm resimlerini geniş bir biçimde sitemizde bulabilirsiniz ...

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com