16 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 03:11 |  


Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümüyle yine nefesleri kesti.Birçok karakterin öldüğü Kurtlar Vadisi Pusu'nun 59.bölümüne öyle bir karakter girdi ki tam bir psikopat.
Cavit Akarsu'nun kardeşi,abisinin intikamını almak için çıktı ortaya.Acımasız,gözü kara,korkusuz,tam bir ağa !
Kötü bir karakter olsa da Kurtlar Vadisi izleyicisinin beğenisini kazandı.Çünkü Kurtlar Vadisi severler böyle bir karakteri özlemişti..
Cevat Akarsu kibritiyle diziye bir girdi,pir girdi ... İlk olarak abisini koruyamayan adamlarını bir kulübeye kapayıp yaktı.Sonra Muro'nun adamı Yıldırım'ı yakıp Halo'nun kafasını baltayla kesip Kurtlar Vadisi Pusu'nun 59.bölümünde esti,gürledi !

Cevat Akarsu dizide uzun bir süre kalırsa bir fenomen olacağı kesin ! Bugünlerde sokaklarda insanları elinde kibritle görürseniz şaşırmayın.Her an herkes çakmak kullanmayı bırakabilir.Çünkü Cevat Ağa tarz birisi...Pos bıyıkları,duruşu,replikleri Kurtlar Vadisi izleyicisinin beğenisini kazanmış durumda.
Hele o replikler ....

-Yılmaz bu ne?
-Odun ağam...
-Atın bu odunları ateşe !

-Yılmaz bu ne?
-Anız ağam..
-Anızı ne yaparlar Yılmaz ?
-Yakarlar ağammm !

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com