18 Mayıs 2009 Pazartesi zaman: 15:36 |  


Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Global Bilgi desteğiyle Özürlüler Vakfı tarafından 1400 engelli çocuğun ameliyat masraflarının karşılanması için düzenlenecek bağış gecesi, yarın akşam Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bağış ve hasta kayıtlarının aynı anda toplanacağı geceye, birçok ünlü sanatçı da destek verecek.

Global Bilgi desteğiyle Özürlüler Vakfı tarafından düzenlenen “Haydi Gülümse Kampanyası” bağış gecesi, 19 Mayıs Salı gecesi saat 22.00’de Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Toplanacak bağışla 1400 engelli çocuğun ameliyat masraflarının karşılanmasının hedeflendiği gecede, birçok ünlü sanatçı da programa katılarak destek verecek.
Bağışlar ve hasta kayıtları aynı anda alınacak
“Haydi Gülümse Kampanyası” için düzenlenecek gecede, Global Bilgi tarafından bir yandan bağışlar toplanırken, diğer yandan da engelli ve ameliyat olması gereken çocukların kayıtları alınacak. Maddi durumu yetersiz, 0–15 yaş arasındaki engelli çocuklara umut olmayı hedefleyen geceden toplanacak bağışlar ile ayrıca engelli ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve ilköğretim öğrencilerinin farkındalıklarını artırmak için bilgilendirme toplantıları düzenlenmesi de planlanıyor. 4 saat sürecek yayına bağışlar Global Bilgi üzerinden kredi kartı ile yapılabilecek. Gecede, Global Bilgi’nin 100 çalışanı da gönüllü olarak hizmet verecek.
Ünlüler “Haydi Gülümse Kampanyası”nda buluşacak
Ebru Akel, Murat Başoğu ve Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yapacağı geceye, Kurtlar Vadisi dizi ekibi, Tan Sağtürk, Sertab Erener, Metin Uca, Demet Sağıroğlu, Demir Demirkan, Oktay Kaynarca gibi birçok ünlü de katılarak destek verecek. Bağış gecesinde 12 cover parça seslendirecek Müslüm Gürses; Asya, Demet Sağıroğlu, Linet, Öykü Gürman ve Rojin ile de düet yapacak.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com