22 Mayıs 2009 Cuma zaman: 09:25 |  

Kurtlar Vadisi'nin dişi kurtları, vadinin sırlarını açıkladı. Polat'ın annesi sokakta gördüğü ilgiden hayli memnun.

Sevilen dizi Kurtlar Vadisi'nin kadın oyuncuları Hatice Şendil, Serpil Tamur, Sema Şimşek Hakkı ve Didem Taslan Kanaltürk'te Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk oldu.

EBRU AŞKA TESLİM

Dizide Polat Alemdar'ın eşi Ebru'yu canlandıran Hatice Şendil, “Evlilik nasıl gidiyor?" sorusuna “Çok zor, Polat'la evli olmak inanılmaz zor. Ama zaten Ebru, başta bunu bilerek evlendi. Polat'ın dik duruşunu, hayata bakış açısını, ideolojisini bilerek evlendi. Dolayısıyla Ebru'nun evlendikten sonra Polat'ı tanıma süreci başlıyor. Tabii aşktan sebep teslimiyetçi bir tavrı var. Durumu olduğu gibi kabullendiği için tavrı bu şekilde" diye yanıt verdi. “Dizi fanatikleri dizinin forum sitelerinde bunu Elif'in ölümsüz aşkına karşı bir 'ihanet' olarak görüp, tepki vermişlerdi. Güzel oyuncu bununla ilgili, “Ebru Polat'ın mabedine inanılmaz bir saygıyla yaklaştı hep. Bunun da Vadi fanatiklerini etkilediğine inanıyorum" dedi.

BERGÜZAR ROLÜNÜ KAPTI

Yüksel Aytuğ'un, “Pana Film'le çalışmanız Fesüphanallah dizisi sayesinde mi oldu? sorusu üzerine Şendil “Aslında Pana Film'le tanışmam Kurtlar Vadisi Irak filmiyle oldu. Bergüzar Korel'in oynadığı Arap kızı Leyla rolü için seçmelere katıldım. Ama kısmet değilmiş" diye açıklama yaptı. Şendil oyunculuğu hakkında, "Ağzı süt kokan bir oyuncuyum ben. Ustalarımdan öğreneceğim çok şey var" dedi.

SENARYOYU KİMSE BİLMİYOR

Son bölümde ölen Gamze’yi canlandıran Didem Taslan, sevgilisi rolündeki Memati’nin de ölüp ölmeyeceği konusundaki soruya “Gerçekten senaryoyu bilmiyoruz” diye cevap verdi.

ELİM ÖPÜLÜYOR

47yıldır sanatın içinde olan Serpil Tamur ise dizide yer almanın müthiş bir duygu olduğunu söyledi. Sokakta elini öptüklerini belirten Tamur, "Bana 'Anam!' deyip sarılan, 'Polat'ın annesi bizim de annemizdir' diyen o kadar çok kişi oldu ki. Bundan dolayı çok mutluyum. İlk kez bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştım" diye konuştu.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com