kes-kafayi-cak-kibriti-kap-ratingi

Kes kafayı çak kibriti KAP RAİTİNGİ

Rating'de AŞK-I MEMNU'YA YENİLDİLER

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 58. bölümünde eskiye dönüş yaptı. Nasıl mı? Bir dönem dizideki şiddet sahneleriyle gündemden düşmeyen dizi dünkü bölümde tabir yerindeyse işin suyunu çıkardı.

Ölümsüz adamlar Polat ve Memati
Vadi'ye yeni inen Cevat ağa ilk önce Cavit ağanın korumalarını tahtadan bir kulübeye kapattı. Kulübeyi benzin döküp ateşe verdi. Ardından Cevat'ın adamları Muro'nun saklandığı evi bastı sonra da Muro'nun has adamlarında olan Yıldırım'ı benzinle ateşe verdi. Durun bununla bitmedi. Halo'nun kafasını kestiği Cahit Akasu'nun intikamını almaya gelen eli kanlı Cevat ağa işe Halo'dan başladı. Halo'nun kafasını kesti. Son olarak da Memati ve Kazım'ın içinde bulunduğu kulubeyi ateşe verdi. Şimdi Vadi izleyicileri Memati'nin sonunu merak ediyor. Gerçi, az çok da tahmin ediyor. Geçen haftaki bölümde Polat Alemdar, İskender Büyük'le işbirliği yapan Cavit ağayı omuzunda kurşun olmasına karşın evini basıp yakalamış, Halo ağanın karşısına getirmişti. Eee Polat bunu yapar da Memati bir yangından mı kurtulamaz. Daha neler..


Yıldırım'ın yakılma sahnesi

İzlemek İçin Tıklayın

Halo'nun kafasının kesilmesi

İzlemek İçin Tıklayın

Aşk-ı Memnu paniği
Dizinin senaristleri çıkış yolu arıyor. Dizi'nin AB grubu raiting sıralamasında Aşk-ı Memnu'nun altına düşmesiyle panikleyen yapımcılar da senaryoyu değiştirmekle işe başladı. Kitlenen senaryoyu artık ne Muro ne de Polat kurtaracak gibi görünüyor. Muro'nun geçen yıl ki popülerliğinin esamesi okunmuyor. Düşen raitinglerle bir kaç bölüm öncesine kadar Yalan Rüzgarı esintisiyle devam eden dizi şimdilerde de şiddet havası hakim. Bu romantizm havasında Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kadın yönetmeni, Zeynep Günay Tan olmasının da etkisi var elbette. Bu durumdan rahatsız olan senarsitler senaryoda yeniliğe gittiler. Şimdilerdeki bu şiddet havası "Bir kaç adam yak, bir kaç kafa kes, kap raitingi" politikasından başka bir şey değil.

Ya şiddet ya romantizm arası yok
Pasif hale olan Muro şimdi Yıldırım'ın intikamını almak için harekete geçecek. Bu da dizide bir süredir eksik kalan atraksiyonu sağlayacak. Dizinin en büyük handikapı ise bütün bunları yaparken bir türlü orta yolu tutturraması.. Diziye ya tam bir romantizm ya da tam bir şiddet hakim oluyor. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl değişikliklerle karşılaşacağız.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com