16 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 02:41 |  


Kurtlar Vadisi'nde yeni sürprizler


Kurtlar Vadisi, en ünlü karakterlerin gözünün yaşına bakmadan harcadı. Vadi'de öyle mesajlar var ki inanılmaz!
Kurtlar Vadisi'nde işler iyice karıştı! Halo Dayı diziye veda ederken Memati bu kez fena köşeye sıkıştı. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Muro, Yıldırım'ın yasını tutuyor.

Kurtlar Vadisi, yeni sezona yeni isimlerle girmeye kararlı. Senaristler, diziyi daha çekici hale getirebilmek amacıyla bazı karakterleri gözünün yaşına bakmadan harcadı.

BU DERİN DEVLET HANGİSİ?

İskender Büyük'ün başını çektiği oluşumun ipi, Köşk tarafından çekilirken Polat'ın da görevine son verildi. Peki Kurtlar Vadisi, Ergenekon tartışmaları içerisinde kimlere ne mesaj vermeye çalışıyor?

YENİ KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNİ KİM İSTEDİ?

İşte asıl çıkmaz da burada. Köşk'ü işin içine sokan Vadi, yeni kabine değişikliği için de hükümete baskı yapıldığını iddia ediyor. Hatta biraz daha ileri gidiyor ve hayal mahsulü olsa bile, bu değişikliğin bazı kesimler tarafından istenildiği yorumunu getiriyor. Peki yeni kabine, ülke menfaatlerini gözeden bir kadrodan oluşuyorsa, eski kabinede koltuğu kaybeden bakanlar ne yapıyordu?

İşte tüm bu soruların yanıtı önümüzdeki haftalarda cevap bulacağa benziyor.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com