21 Mayıs 2009 Perşembe zaman: 05:32 |  

Finale 2 hafta kala dizide neler olacak?

Memati ve Kazım, yanan kulübeden kurturmayı başarırken Cevat’ın yeni hedefi de Nazife Anne ve Hikmet olacaktır. Muro, Yıldırım’ın intikamını almakta kararlıdır. Şemo’ya ihanetinin bedelini ödettikten sonra ilk hedefi örgüt olacaktır. Muro’ya bir de sürpriz destek gelecek. Hoca ve Kumandan tarafından ipi kesilen İskender’in yeni hedefi çok ilginç. İskender üstünün çizildiğini ve bir kızı olduğunu öğrenecek.

Kardeşinin intikamını almak için ortalığı kan gölüne çeviren Cevat Polat'la Emniyet'te karşılaşıyor. Öyle bir laf ediyor ki Polat deliye dönüyor ve Cevat Ağa'ya hiç beklemediği bir tepki veriyor.

Dizinin sevilen karakterlerinden Yalçın Bulut'un ise başı fena halde dertte. Fuat'ı Memati'nin öldürdüğünü Davut Tataroğlu'ndan saklayan Bulut'a işkence yapılıyor. Olayı itiraf eden Bulut, Yalçın Yıldız tarafından vuruluyor.



0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com