Kurtlar Vadisi'nde şampiyonluk iddiası
En aksiyonlu bölümlerden biri olmasına rağmen bu hafta Kurtlar Vadisi'ne dökülen kan değil, şampiyonluk bahsi damgasını vurdu.


Dizinin en renkli karakterlerinden biri olan Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu, yakın adamı İbrahim'le Beşiktaş'ın şampiyonluğu üzerine iddiaya girdi. Fikret karaterini canlandıran Neco'nun aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olması espiriye ayrı bir boyut kattı.

İşte o diyalog:

Fikret: Kim şampiyon olacak

İbrahim: O iş tamam Fikret bey Sivas bu sene şampiyon.

Fikret: Memati şahitsin.. Yok sen öleceksin, çağır Necla'yı. Hayatımın en kolay bahsini kazanacağım.

Dizinin ilerleyen dakikalarında Fikret, ağabeyi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu'nu öldürdü. Silah sesin duyarak odaya dalan İbrahim gözlerine inanamaz ve 'Ne yaptınız Fikret bey' diye sorar. Fikret ise şöyle cevap verir:

- Ben sana demiştim İbrahim, ağabeyimi öldürürüm diye. Gör bak Beşiktaş da şampiyon olacak.

İkili arasında daha önce Mehmet Fikret'in ağabeyini öldürmesi üzerine bir bahis vardı. Fikret "Gör bak

İbrahim ben bu ağabeyimi öldürürüm" derken İbrahim buna cevabı "Siz bir sineği bile öldüremezsiniz" olmuştu.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com