19 Mayıs 2009 Salı zaman: 07:30 |  


Kurtlar Vadisi'nden kimler ayrılacak?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Haziran'dan itibaren ekranlara ara verecek. Dizinin sezon sonuna yaklaşırken izleyicinin alışkın olduğu diziden ayrılışlar başladı. Peki 60. bölümde kimler diziden ayrılacak?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu hafta yayınlanacak olan 60. bölümünde yine izleyenleri şaşırtacak. Sezon finaline doğru ilerleyen dizide geçen hafta Halo Dayı'nın ve Yıldırım'ın öldürülmesi, Polat Alemdar'ın ekibinden Memati'nin ve Kazım'ın pusuya düşürülmesi dizideki tansiyonu iyice artırdı. Geçen yılın sezon finalinde dizideki pek çok karakterin öldürülmesi bu yıl da aynı yolun izleneceğini işaret ediyor.

21 Mayıs'ta yayınlanacak olan bölümde Memati ve Kazım'ın saklandıkları kulübenin yakılması ile oradan kurtulup kurtulamayacakları cevap bulacakken, Fuat Tataroğlu'nun öldürülmesinden sorumlu tutulan Yalçın Bulut da Davut Tataroğlu tarafından öldürülecek. İskender Büyük'ün kızı ile karşılaşacağı bu bölümde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Haziran ayında sezon finali yapacak olan diziye bu yıl kaç kişinin veda edeceği ise henüz net değil.


Öte yandan dizi takipçilerinin 'Vadi'den ayrı kaldığı süre içinde Kanal 7'de dizinin ilk bölümlerinden itibaren Kurtlar Vadisi'ni yayınlayacak. Yaz dönemi içerisinde haftaiçi üç akşam yayınlanacak bölümler dizi izleyicilerini eskilere götürecek .

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com