Vadi'ye yeni karakter


Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde yeni bir karakter giriyor. Memati’ye büyük bir tuzak kuruluyor. Tartışıyoruz…

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Polat'ın ilk ziyaretçisi ise İskender Büyük oldu.
Kurtlar Vadisi'nde işler giderek karışıyor. Halo'nun yaraladığı Polat, sahibi olduğu hastanede tedavi altına alındı. Polat'ın yaralandığı kısa sürede tüm ülkede en önemli gündem maddesi haline gelirken İskender Büyük, ekibiyle birlikte hastaneyi basıyor. Kendisine kurulan tuzaktan kurtulmaya çalışan Memati'nin aklı ise Gamze ve bebeğinde.

TATAROĞLU AİLESİNDE YAS

Bu arada Tataroğlu oğulları Fuat'ın acısını yaşıyor. Aynı acıyı yaşayan bir diğer isim ise öldürülen Cavit'in kardeşi Cevat. O da abisinin kanını yerde bırakmamaya kararlı ve intikamı da bir o kadar acı oluyor.

MURO'NUN ZOR DURUMU

Dizinin en renkli karakteri Muro ise bu kez zor durumda. Üst üstte yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Muro, bu kez de Yıldırım'ın acısını mı yaşayacak?

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com