20 Mayıs 2009 Çarşamba zaman: 13:09 |  

Sevilen dizi Kurtlar Vadisi'nde tüm kadın oyuncular bir bir ölüyor.Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Takdiri senaryodan. Her canlı bir gün ölümü tadacak" dedi...

Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde, Didem Taslan'ın canlandırdığı 'Memati'nin sevgilisi Gamze' karakterinin karnında bebeği varken ölmesiyle birlikte diziye bulaşan kadınların kaderi değişmemiş oldu.

5 yıl önce Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın unutulmaz aşkı 'Elif' karakterini oynayan Özgü Namal trafik kazasında ölerek hayranlarını büyük üzüntüye boğmuştu.

PLATONİK AŞKI BIÇAKLANDI

Kurtlar Vadisi'nin 4 yıl önce çekilen sinema versiyonu 'Kurtlar Vadisi Irak'ta Polat'ın platonik aşk yaşamaya başladığı 'Leyla' karakterini canlandıran Bergüzar Korel ise bıçaklanarak öldürülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda ölüm meleği, dizinin kadınları için yeniden iş başı yaptı. Üç hafta önce, Vadi'nin en sevilen karakterlerinden 'Halo Dayı'nın eşi Elvan'ı canlandıran Esra Harmanda karnındaki bebeğiyle öldürüldü.

İMKANSIZ AŞK

Necati Şaşmaz dizide kadınların peş ölümüyle ilgili olarak BUGÜN'e yaptığı açıklamada, "Takdir-i senaryodan. Aşk imkânsız olunca aşktır. Kavuşabilecek duruma gelince, senaryonun gerilimi de bitiyor. Ayırım olmadan oyuncular vakti gelince her canlı gibi ölümü tadacak" dedi.

Dizinin senaristi Raci Şaşmaz ise "Her ölenden sonra ayrı bir hikaye başlayacak. Seneryonun önüne hiçbir güç geçemez" diye konuştu.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com