16 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 02:55 |  


Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bir kanalla anlaştı.

Kurtlar Vadisi, artık Kanal 7'de... Pana Film ile süren uzun görüşmelerin ardından Türk televizyon tarihinin en çok izlenen reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi, Kanal 7'ye transfer edildi.

Kanal 7'nin, sadece "Kurtlar Vadisi" için yapımcı şirket ile anlaştığı, yapılan transferin halen Show TV'de yayını devam eden "Kurtlar Vadisi-Pusu"yu kapsamadığı öğrenildi.

Medyahane.com'un haberine göre dizi ilk bölümden itibaren önümüzdeki Salı günü yayınlanmaya başlayacak...

Dizi Salı, Çarşamba ve Cuma günleri düzenli olarak yayınlacak.

Deniz Feneri Davası'nın ardından zor günler geçiren Kanal 7'nin yaptığı bu dev transferle reytinglerini arttırmayı planladığı bunun için başka bazı projelerin daha gündemde olduğu belirtildi.

İkinci bomba: Ekmek Teknesi

Hasan Kaçan'ın başrolünde oynadığı Ekmek Teknesi de Kanal 7'ye geçti. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizinin son yıllarda özellikle dizi yarışında bir türlü dikiş tutturamayan Kanal 7'ye rahat bir nefes aldırması bekleniyor.

Ekmek Teknesi'nin de önümüzdeki günlerde yayına gireceği öğrenildi.

İşte bu da kanalın açıklaması ;

İzlenme rekorları kıran "Kurtlar Vadisi" ilk bölümünden itibaren Kanal 7'de.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com