Resim

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 2-3 bölüm önce giriş yapan Azeri silah kaçakçısı Nazır girer girmez Türklüğe has özellikleri ve günümüzdeki siyasi olaylara bakış açısı ile diziye damgasını vurdu.
Azeri bir oyuncu uzun zamandır isteniyordu izleyici tarafından.Kurtlar Vadisi'nin,Azerbaycan'da da geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.
Bu hasret Nazır ile sona erdi.Nazır tam izleyicinin istediği gibi biri.Günümüz meselelerine bakış açısı beğeni topladı.Ermenistan sınırının açılması ile ilgili olarak Memati'ye tepkisini dile getirdi.
Yine Kurtlar Vadisi Pusu 57.bölümde Memati Nazır'a,Ermenilerin destekçisi Ruslarla olan ilişkilerine sitem etti.Karabağ sorununa değinildi

Nazır karakteri bir bakıma Azerbaycan ile ilgili Türkiye'nin sesi oldu.Türk halkından tam not alan Nazır,daha çokça konuşulacağa benziyor.

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com