9 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 03:35 |  


Türk Sineması’nın ünlü oyuncularından merhum Tanju Korel ile Hülya Darcan’ın oyuncu kızı Bergüzar Gökçe Korel’i Türkiye, Kurtlar Vadisi Irak filmiyle tanıdı.
Korel’in yıldızını parlatansa Kanal D’nin olay dizisi “Binbir Gece”de canlandırdığı “Şehrazat” rolü oldu...
Oynadığı ilk filmdeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken, “Binbir Gece” dizisindeki rolüyle de müthiş bir çıkış yapan Korel’in kapısında sinemacıların kuyruk olması gerekmez mi?
Zira Korel, her hafta milyonlarca fanatik izleyicisi olan bir dizinin yıldızı.
Ancak “Vitrin” adlı dergiye yaptığı açıklamadan anlıyoruz ki Korel’in, “Böyle bir sinema filmi projemiz var, sizi oynatmak istiyoruz” diye kapısı çalan yapımcı bile yok.
“Yeni bir sinema filminde yer almayı istiyor musunuz?” sorusuna Korel’in verdiği yanıt şu:
“Yapımcılar pek teklif sunmuyorlar.”
Bu açıklamadan sonra Korel’e film teklifi geldi mi, bilmiyorum.
Ancak Korel’in aynı söyleşideki “Sinemada hangi yönetmenle çalışmak istersiniz?” sorusuna verdiği yanıt, sinemadan yana pek de şansı olmayacağının işareti gibi.
Çünkü Korel bu soruya, “Serdar Akar’la çalışmak benim için çok güzeldi. Bundan sonra da Fatih Akın, Ferzan Özpetek ve Zeki Demirkubuz’la çalışmak isterim” diye yanıt verdi.
Korel gibi bir dizi starının kapısında sinemacıların kuyruk olmamasının sırrı bence bu cümlede saklı.
Korel’in çalışmak istediği yönetmenlerin ortak özelliği, “star filmi” çekmemeleri.
Anlaşılan o ki, “star filmi” yapanlara da Korel’in kapısı kapalı.
Bergüzar Korel’in sinemada işi zor demem de bu yüzden...


Ali Eyüboğlu/Milliyet

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com