11 Mayıs 2009 Pazartesi zaman: 08:15 |  


Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümünün fragmanında Halo'nun Muro'yu öldürdüğünü görüyorduk ancak bunun fragman yanıltması olduğunu tahmin ediyordu herkes.Muro'nun öleceğine kimse inanmıyordu.Ancak daha sonra bölüm özeti geldi ve özette Muro'nun öleceği yazıyordu.Daha önce özetlerde bir yanıltma yapılmamıştı ve bunu kimse tahmin etmiyordu.Çünkü adı üstünde bölümün özetiydi bu ! Ne varsa o yazılırdı.
Ancak Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümde bunun rating,heyecan için yapılmış bir yalan olduğunu gördük.Bu yanıltma değil,kocaman bir yalandır !
Türkiye'nin en büyük yapımı bunu yapmamalıydı.Özette başka okuyoruz,bölümde başka görüyoruz.Bu nasıl bir düzenbazlık,nasıl bir kandırmaktır.İzleyiciyi kullanmaktır resmen.İzleyiciyi salak yerine koymak,onların duygularıyla oynamaktır.

Pana Film değişiyor.Evet Pana Film değişiyor.Günümüz dünyasına ayak uyduruyor ve dürüstlüğünü bozuyor.
Bu size hiç yakışmadı !

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com