Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 58.bölüm fragmanı geldi.Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüm fragmanında öyle şeyler oluyor ki,izleyenlerin fragmandan sonra inanası gelmiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüm fragmanını izlemeye başladığımızda Ferman Sarıbaş ismiyle karşılaşıyoruz.Bir cinayet işlemiş ve açıklama yapılıyor.Elvan Hanım'ı öldüren kişi Ferman Sarıbaş olabilir.
Daha sonra büyük ihtimal Cavit'in mekanında,yani taş ocağında biri öldürülüyor.Bu Ferman Sarıbaş olabilir.
Kazım birilerini fena dövüyor.Dizideki dövüş teknikleriyle ilgiyi üzerine toplayan Kazım yine iş başında.Ama bu kişiler kim olabilir ? Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümde görücez.
Gamze elleri bağlı,ağzı bantlı bir şekilde tutsak kalmış gibi.Bu kesin Fuat Tamer Tataroğlu'nun işi.Ölümü kesin Memati'nin elinden olucak.
Birileri Muro'yu alıyor.Muro'nun da başı sargılı.Acaba ne oldu ? Muro'yu alanlar Cavit'in adamları olabilir çünkü Muro,Halo ile yüzleşiyor.
Muro'yu bir yere kapatıyorlar ve ardından Halo Dayı gelip baltayı kaldırıp yere doğru vuruyor.Acaba Muro'yu öldürüyor mu ?
İskender ve Cavit birinin ölümü konusunda konuşma yapıyor.Kim olduğu henüz belli değil.

Fragmanın sonunda ise bomba patlıyor ! Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüme damgasını vuracak o sahne Halo ile Polat Alemdar arasında geçiyor.Halo Polat'a 'Buraya nasıl gelirsin' şeklinde sitem ediyor ve Polat'ın Muro'ya güvenmesini eleştiriyor.Halo belinden silahı çıkarıyor,Polat ise 'Vur' diyor...Halo şarjörü çekip Polat'ı vuruyor.Memati heyecanla Polat'a doğru koşuyor.Polat yere yıkılıyor..

Polat'ın akıbeti ne olacak ? Halo Dayı ile ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak ? Muro ölecek mi ?
Hepsi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 58.bölümünde bizleri bekliyor..

Yazan:Admin


0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com