Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümü izleyenleri her zamankinden daha fazla ekrana kilitledi.
Bu muhteşem bölümde tahmin edilmeyecek mükemmel olaylar zinciri vardı.
Halo'nun eşi öldü.Cenazede Halo Muro'ya saldırdı ve Muro alındı.Elvan Hanım'ı öldürdüğünü inkar eden Muro serbest kalınca Cavit tarafından Halo'ya teslim edilmek üzere alındı.
İskender ile Cavit'in arası soğmaya başladı.
Fuat Tamer Gamze'yi evinde alıkoyuyordu ve Memati evi bastı ancak bir iz bulamadı.
Muro'yu Halo'ya veren Cavit planının gelişimini beklerken,Halo tam Muro'yu öldürmek üzereydi ki Polat yetişti ve müdahale etti.Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüm fragmanından sonra öldü dediğimiz Muro yaşıyor.
Bunun üzerine Polat Cavit üzerine müthit bir plan kurdu.Kendisini Halo'ya vurdurttu ve ameliyatta sanılarak Cavit'i almaya gitti.Cavit'in bacaklarına sıktı ve Halo'ya götürdü.
Bu sırada hastanede Memati'yi arayan Gamze'nin Fuat'ın evinde olduğunu öğrenen Memati hemen hastaneden çıktı.Gamze'nin öldüğünü Bulut'a söyleyen Fuat'ı acı bir son bekliyordu.Memati geldi,Gamze yaşıyordu ve Kazım'a hastaneye yetiştirmesini söyledi.
Fuat'ın bileklerini kesti,intihar süsü verdi.Olay yerine gelen Bulut,Memati için patronuna yalan söyledi.
Halo Cavit Akarsu'nun kafasını baltayla kesti ve intikamını aldı.Bu sırada daha fazla dayanamayan Polat yere yığıldı...

Bir dahaki bölüm heyecan daha da artacak.Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümü muhteşem olacak !

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com