Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanında yine bir sürü soru işareti,cevap bekleyen konular var.
Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölüm fragmanında Halo Polat'ı hastaneye yetiştirmeye çalışıyor.Bir taraftan da telefonda birine Polat'ın durumunu anlatıyor.
Ve Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni bir düşman giriyor.Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümünde ölen Cavit'in kardeşi ortaya çıkıyor ve intikam yemini ediyor.
İlk operasyonunu yapıyor ve birilerini bağlayıp yakıyor.Kendisi psikopat,acımasız biri heralde.Kurtlar Vadisi Pusu'ya farklı bir soluk getirecek gibi.
Memati ile Kazım arabayla giderken birileri opersyon yapıyor ve kılpayı kurtuluyorlar silahlı saldırıdan.Acaba saldırıyı düzenleyenler kimler ?
Daha sonraki sahnelerde Memati birileriyle çatışıyor.
Muro ve ekibine baskın düzenleniyor,Yıldırım yakalanıyor.Yıldırım'ı benzin döküp yakıyorlar ! Muro uzaktan acı içinde olayı izliyor.Bunu yapan Cavit'in kardeşi olabilir.
İskender Polat'ın yattığı hastaneye gidiyor.Bunu gören Hikmet İskender'e saldırıyor ve İskender ameliyathaneye,Polat'ın yanına gidiyor ....

Kurtlar Vadisi Pusu 59.bölümü yine nefesleri kesecek !

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com