Kurtlar Vadisi
türü, vur-kır’dan oluşmuş dizileri ben seyretmiyorum. O türden şimdi bir de Adanalı var galiba. Ama Binbir Gece’de bile var; güzel bir genç kadın, çatıdan iterek veya çantasından çıkardığı tabancasıyla takır takır adam öldürüyor. Canım Ailem’de lokantacı delikanlı da cebinde tabancasıyla geziyor. Polisiye dizi Arka Sokak-lar’ı seyrediyorum; bu hafta, her cebinde bir tabancayla tıfıl bir oğlan, sevdiğinden yüz bulamadığı için öfkeli, okullarına gitmiş önüne geleni öldürüyordu.
Filmler ve diziler, başta çocukları ve suça eğilimi olanları, biraz da herkesi diyeceğim, suçla buluşturmaya adeta özen gösteriyor. Yıllar önce hatırlıyorum, ABD’de bir çocuk 12 yaşına gelene kadar 10 000’e yakın cinayet sahnesi seyretmiş oluyor, diye dertleniyorlardı.
Hiç değilse bir sebep de budur diye ısrar etmeye niyetliyim. Suçluluğa karşı çare, aramızda, suça iten şartlar konusunda anlaştıktan sonra aranabilir.

Hakkı Devrim/Radikal

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com