Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümüne az kaldı.Kurtlar Vadisi Pusu fan sitelerindeki üyeler her zamanki gibi 58.bölüm hakkında düşüncelerini paylaşıyor,öngörülerde bulunuyorlar.
Kurtlar Vadisi Pusu 57.bölüm sonrası ve Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından fanlarda ilginç konular dile getiriliyor.

Öncelikle,Elvan Hanımı kimin öldürdüğü merak konusu.Zeki öldükten sonra yerine kim geçeceği merak ediliyor.Konuşulan diğer bir konu ise Gamze ile Fuat'ın kaza yapıp yapmayacağı.Memati'nin Fuat'a karşı hamlesi de merak ediliyor.Diğer bir konu da Polat'ın kayınpederine hamle yapıp yapmayacağı..Cavit Akarsu,Polat ve Ebru ilişkisi,İhtiyarlar ile ilgili pekçok konu 57.bölümden sonra tartışıldı,tartışılmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölüm fragmanından sonra ise Muro'nun ölüp ölmeyeceği,Kazım'ın kimleri dövdüğü,Polat'ın vurulmasından sonraki durumu,Halo'nun akıbeti,Polat'ın bütün bu olanlara karşı tepkisi,fragmandaki Ferman'ın kim olduğu,Ebru'nun Polat'ın vurulmasına tepkisi tartışılan başlıca konular arasında.

Evet,görüldüğü gibi Kurtlar Vadisinde tartışılacak konu bitmiyor.Hayranlar bir hafta bu mevzularla yatıp kalktı.Şimdi tüm bu soruların cevabı için Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümü bekliyoruz.

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com