Kurtlar Vadisi Pusu 57.bölümde Cavit Akarsu Halo sayesinde Polat'tan kurtuldu.Polat İskender Büyük'ün adamı Zeki'yi aldı.Zeki ihtiyarların adamı çıktı.
Bu arada Polat'ın evinden gergin bir hava hakimdi.Evdeki 'arama' muamması Polat'ın gelip Kenan'a yumruk atmasıyla son buldu.Ardından Albay gelip Polat'ı 'sözde gözaltı' na aldı !
Deli Hüsnü ise ortalığı karıştırmaya devam etti.Halo ve Muro arasında derin bir husumete sebep olacak olan Hüsnü,ikisi arasından laf taşıdı.

Gamze'nin bebeği aldırmadığını öğrenen Fuat,Gamze'yi arabaya aldı ve korku dolu dakikalar yaşandı.Bu olaydan önce Gamze,çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu Memati'ye söyledi.Şimdi merak konusu olan şey Memati'nin çocuğuna ne isim vereceği ? Hayati mi,Süleyman mı ?

Numaradan İskender'in kurtarması sağlandığı Zeki ise İskender Büyük'ün kurşununa hedef oldu ve öldü !
İskender kızıyla ilk kez görüştü.Tabii birbirlerinden haberleri yok ancak hiç kanları ısınmadı birbirlerine..
Memati ve Polat'ın operasyonlarıyla Cavit'in bağlantısını sağlayan iki kişi öldürüldü.

Bölümün finalinde ise Halo ve Abdülhey Elvan hanımın cansız bedeniyle karşılaştılar.
Kurtlar Vadisi Pusu 58.bölümde bakalım neler olacak ? Heyecan gittikçe artıyor.

Yazan:Admin

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com