2 Mayıs 2009 Cumartesi zaman: 09:08 |  


Daha önce bazı dizilerde ya da filmlerde oynadılar ama yıldızları bu kadar parlamadı. İşte bir diziyle şöhreti yakalayan yıldızlar ve onları parlatan diziler…


Bir zamanlar Erol Atar’ın objektifine poz vermek, Canan Yaka’dan giyinmek, Aysel Gürel’den şarkı almak şöhret olmanın raconu sayılırken, şimdi sihirli formül sadece ‘ekran’ oluyor.

Yıllar önce de tek bir diziyle ‘zıplayan’ isimler olmuştu ama şimdi her ekran sezonunda birkaç isim zirveye çıkıyor. Hafta Sonu, bir diziyle şöhreti yakalayan yıldızları ve yıldızları parlatan dizileri yazdı…

BERRAK TÜZÜNATAÇ
Daha önce birkaç film ve dizide irili ufaklı rollerle kamera önüne geçen Tüzünataç, ‘Elveda Rumeli’de Hande Subaşı’nın yerine ‘Vahide’ rolünü üstlenince talih yüzüne güldü. Hem dizi reyting rekorları kırdı, hem de Tüzünataç bir anda şöhreti yakaladı.

BERGÜZAR KOREL (Binbir Gece)
Anneden (Hülya Darcan) ve babadan (Tanju Korel) oyunculuk mesleğinin sevgisini alan ve bu yolda yürüyen Bergüzar Korel, babasıyla ve annesiyle uzun süre TRT’de yayımlanan ‘Zeytin Dalı’ adlı dizide oynadı, pek tanıyanı çıkmadı. ‘Kurtlar Vadisi Irak’ adlı sinema filminden sonra başladığı ‘Binbir Gece’ adlı dizide ‘Şehrazat’ rolü onu bir anda zirveye taşıdı.

CANSU DERE- MEHMET AKİF ALAKURT (Sıla)
‘Sıla’ dizisi, hem Cansu Dere’nin hem de Mehmet Ali Alakurt’un ünlenmesini sağladı. Oysa daha önce her ikisinin de rol aldığı diziler olmuştu. ‘Sıla’daki Boran Ağa rolü Alakurt’a, Sıla rolü ise Dere’ye uğur getirdi.

FAHRİYE EVCEN (Yaprak Dökümü)
Almanya’dan gelip oyunculuktaki şansını deneyen Fahriye Evcen, ‘Yaprak Dökümü’ dizisindeki Necla karakteriyle bir anda dikkatleri üzerinde topladı. Şimdi reklam kuşağında bile onun rüzgârı esiyor.

NECATİ ŞAŞMAZ (Kurtlar Vadisi)
Adı sanı bilinmezken ‘Kurtlar Vadisi’ dizisindeki Polat Alemdar karakteriyle bir anda zirveye çıkan Necati Şaşmaz, en şöhretli erkek oyuncular arasında bulunuyor.

NEJAT İŞLER (Aliye)
Daha önce başka dizilerde rol alsa da Nejat İşler’ir gerçek çıkışı ‘Aliye’ dizisindeki ‘Deniz’ rolüyle oldu. İzleyici, ‘Doktor Deniz’ ve kavuşamadığı ‘Aliye’nin aşkına kilitlendi. Dizi bir yandan reyting rekorları kırarken, diğer yandan İşler’e pek çok dizi film ve reklam teklifi geldi.

YASEMİN ERGENE- KEREMCEM (Aşk Oyunu)
Yoksul ailenin kızı ile zengin bir ailenin hovarda oğlunun, oyunla başlayan aşklarını konu alan dizi ikisine de şans getirdi.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com