11 Mayıs 2009 Pazartesi zaman: 07:05 |  
http://1.bp.blogspot.com/_eb2oHA5N4IE/SZRlGupoBAI/AAAAAAAAFZI/B-mWV6OWtr4/s400/SEYFO+DAYI.jpg

HATAY - Sinema ve tiyatro sanatçısı Nihat Nikerel, son yıllarda Türk sinemasında kaliteli yapımların yer aldığını belirterek, ''Türk sineması değişimi yakaladı'' dedi.

Nikerel, bir düğüne katılmak için geldiği Antakya'da, 1985 yılında senaryo yazarak sinemaya adım attığını söyledi.

Bugüne kadar ''Hoş Geldin Hayat, Manisa Tarzanı, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'' gibi sayısız film ve dizide rol aldığını ifade eden Nikerel, amacının yaptığı işlerle bir iz bırakabilmek olduğunu kaydetti.

Türk sinemasının yükselişe geçtiğini ve çok iyi bir yere doğru ilerlediğini vurgulayan Nikerel, ''Son yıllarda sinemada kaliteli yapımlara şahit oluyorum. Bu da beni sinemamızın gittiği yön bakımından çok heyecanlandırıyor. Filmlerimiz, aynı anda sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerinde gösterime giriyor. İnanıyorum ki artık Türk sineması değişimi yakaladı ve Hollywood'u aratmayacak duruma geldi'' diye konuştu.

Halkın gönlünde Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı ''Seyfo Dayı'' rolüyle taht kurduğunu belirten Nikerel, diziden ayrılmasına rağmen halen vatandaşların sokakta kendisine ''Seyfo dayı'' diye seslendiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

"TİYATRONUN YANI SIRA ŞİİR VE ÖYKÜ DE YAZIYORUM"
Televizyon dizileri, sinema ve tiyatronun yanı sıra şiir ve öykü de yazdığının altını çizen Nikerel, bugüne kadar yayımlanmış 8 kitabının bulunduğunu kaydetti.

Hiçbir zaman şöhret tutkunu olmadığını, nereden geldiğini her zaman hatırladığını vurgulayan Nikerel, ''Sinema ve televizyon dünyasına adım atan gençlerimiz de her zaman böyle olmalı. Çünkü şöhret tutkunu olursanız güzel çalışmalara imza atamazsınız ve meslekte iyi yere gelemezsiniz'' dedi.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com