6 Mayıs 2009 Çarşamba zaman: 15:05 |  


Necati Şaşmaz'ın kurduğu yazete.com yayın hayatına başladı. İnternet dünyasında heyecan yaratan yazete.com basın tarihinde birer ilk olmaz özelliğine sahip köşeleriyle okurların karşısına çıktı.

Başdöndürücü bir hızla değişen dünyamızda, bizler de bilişim çağının insanlığa sunduğu nimetlerden faydalanmak, bu nimetleri bizlere bir klavyenin tuşları kadar yakın olacak dostlarımızla hizmet olarak paylaşmak amacıyla diye isimlendirdiğimiz internet gazetemizle karşınızdayız.

Bugüne kadar, farklı ortamlarda ve farklı medya organlarında birçok kez, hayata, insanlığa ve kendimize dair; bilgi, duygu ve düşüncelerimizi sizlere aktarma imkanlarına sahip olduk. Ama hep arada başkaları ve başkalarının yorumları vardı.

Hatta zaman zaman hem kendimiz hakkında hem de ülkemizde yaşanan kültürel, siyasi, magazin, ekonomik olaylarla ilgili; fazla, eksik, yanlış ya da önyargılı haber ve yorumlardan dolayı hep birlikte üzüldüğümüz, şikayet ettiğimiz oldu.

insanımızın tarafsız, önyargısız, önkoşulsuz ve aracısız olarak; yakın ve uzak çevremizde, dünyamızda olup biten her şeyi bilme, öğrenme ve okuma hakkına sahip olduğuna inanıyoruz.

Sizlerle dostane duygularımızla, ufkumuzdaki müjdeci güneşin önünde engel olabilecekleri kaldırarak, varlığını bile bilmediğimiz kara delikleri aydınlık gerçeklere ulaştırmanın istek ve çabası içerisinde olmaya karar verdik.

internet çağını kaçırmak istemedik. Bizler derdi ve söyleyecek sözü olacak insanlarız. Dünyayı bir algılayış biçimimiz var. Neye nasıl baktığımızın önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. işte bu bilinçle, çağın en önemli iletişim ağı vasıtasıyla, fırsat buldukça sizlerle sohbet etmek, birbirimizi daha yakından tanımaya fırsat yaratacak duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz. Bir dost olarak, sadece gerçek ve içten olanlarını

Tabi ki her zaman esirgemeyeceğinizden emin olduğumuz desteklerinizle. Talip olduğumuz bu hizmet paylaşımı yolunda, olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizle, yorumlarınızla; bizlerin sizlere, en doğruyu en güzel biçimde sunma imkanını tanıyacağınızdan da hiç şüphe duymuyoruz.


Anlık haber veren bir internet gazetesi olan yazete.com, uzman kişiler yönetiminde; ekonomiden politikaya, spordan kültür sanata, sağlıktan teknolojiye, modadan sinemaya kadar pek çok konuda zengin bir içeriğe sahip.

Ömer Baba'nın gündemi ile tiryakilik yaratacağı sitenin başyazarı ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz.

0 yorum:

Visit the Site
Add to Technorati Favorites TOPlist
kurtlar vadisi haberleri,kurtlar vadisi pusu haberleri,kurtlar vadisi resimleri,kurtlar vadisi pusu resimleri,dizi kurtlar vadisi,kurlarvadisi pusu,kurtlar pusu,kurtlar vadisi,kurtlar vadisi bolum,kurtlar vadisi com,kurtlar vadisi fragman,kurtlar vadisi indir,kurtlar vadisi izle,kurtlar vadisi müzikleri,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu bölümleri,kurtlar vadisi pusu fragman,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu müzikleri,kurtlar vadisi video,kurtlar vadisi videoları,kurtlar vadisi yeni,kurtlar vadısı,kurtlarvadisi,kurtlarvadisi com,kurtlarvadisi pusu com,polat alemdar,vadisi pusu,www kurtlar vadisi,www kurtlarvadisi,www kurtlarvadisi com